34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.
Nyhed

Salat, salat, salat

Når jeg siger salat, tænker du så på tilbehør til et måltid? Ikke, når du har læst denne bog. SALAT, SALAT, SALAT viser nemlig, at salaten sagtens kan være et hovedmåltid i sig selv, og at det at spise sundt og grønt bestemt ikke behøver at være kedeligt eller betyde, at man giver afkald på lækker mad. Og så har den opskrifter på salat til morgenmad ( ja, du læste rigtigt), til frokostbordet og til aftensmad, både når det er hverdag og skal gå stærkt, og når du har inviteret gæster. Det er ikke en vegetarkogebog, men inspiration til, hvordan du giver det grønne hovedrollen på tallerkenen og lader fisk og kød fylde lidt mindre. Bogens opskrifter tager udgangspunkt i tilgængelige grøntsager i sæson og giver gode råd til, hvordan du får brugt dine rester, så du undgår madspild. Stephanie Spangsberg kalder sig selv for madkunstner og går op i at anrette og præsentere salaterne fra deres allersmukkeste side, men det er ingen kunst at følge med i hendes udførlige opskrifter, og hun giver masser af muligheder for at variere ingredienserne og tip til servering. Det sværeste er faktisk at vælge sin favorit blandt de 75 lækre opskrifter i bogen.
  • Antal sider232
  • Højde247 mm
  • Bredde178 mm
  • Dybde23 mm
  • Vægt753 g
  • FormatIndbundet
  • Bestillingsnr401829
Klubpris249,95 kr.

Forfatter

Stephanie Spangsberg

Stephanie Spangsberg har en uddannelse i medieproduktion og ledelse fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole og har arbejdet mange år på modemagasinet ELLE. I dag arbejder hun som selvstændig skribent, opskriftsudvikler og kogebogsforfatter og har udgivet bøgerne Brunch, brunch, brunch (2019) og Salat, salat, salat (2020).

Bøger i samme genre