Hvad er månedens bog?

Hver måned udvælger og præsenterer klubbens redaktør en særlig god læseoplevelse til en yderst fordelagtig klubpris.

 
Månedens bog er en nyhed, der nøje udvælges af vores redaktør. Du kan læse mere om Månedens bog i medlemsbladet eller her på hjemmesiden. 

Afbestilling
Afhængig af dit medlemskab skal du enten selv bestille Månedens bog eller huske at afbestille bogen, hvis du ikke ønsker den tilsendt. Afbestillingsfristen står ved præsentationen af bogen i medlemsbladet og her på hjemmesiden. Du finder den ved at logge ind og vælge ’Månedens bog’ i menuen øverst på siden. 

Prisgaranti på Månedens bog
Vi er overbevist om, at du ikke finder Månedens bog billigere andre steder. Derfor har vi prisgaranti på bogen. Det betyder, at hvis du ser den aktuelle bog til en lavere pris i den periode, hvor den er Månedens bog, får du prisforskellen sat ind på din klubkonto. Så kan du bruge beløbet på dit næste bogkøb.

 

Sekten på tågeøen
MÅNEDENS BOG

Sekten på tågeøen

Mariette Lindstein
På en tåget og stormomsust ø i den svenske skærgård har en new age-bevægelse slået sig ned på herregården ViaTerra. Den karismatiske leder Franz Oswald samler sine tilhængere med budskabet om, at verden er ude af balance, og stress og giftstoffer er ved at ødelægge menneskeheden.

Sofia Bauman har lige afsluttet sine universitetsstudier og bliver fascineret af Oswalds lære. Hun spiser økologisk, kobler af fra verdens larm og genfinder kontakten med naturen på øen. Hun bliver så tryllebundet, at hun tager imod Oswalds tilbud om et job og om at slå sig ned iblandt dem.

Da sommeren går på hæld, og efterårstågen sænker sig over øen, får Sofia en snigende fornemmelse af at være blevet draget ind i en sekt. Pludselig er der sat elektrisk hegn og alarmer op omkring sektens ejendom, og vejen tilbage til et normalt liv viser sig at være forvandlet til et mareridt.

Sekten på Tågeøen er første bind i den svenske forfatter Mariette Lindsteins bestseller-spændingstrilogi om ViaTerra. Serien bygger på forfatterens egen flugt fra Scientology.

Se Månedens bog i vores andre bogklubber

KRAP Grundbogen
KRAP GrundbogenLene Metner
Buddenbrooks
BuddenbrooksThomas Mann
Ryst dig fri
Ryst dig friDavid Berceli
Sommeren 45
Sommeren 45Per Stig Møller
Verdens 100 klammeste dyr