34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.
Krimimesse

Vi fejrer krimierne

Måske befinder du dig allerede på Krimimessen i Horsens her i weekenden – eller måske hungrer du bare efter et spændingsfyldt efterår? Fra i dag og frem til og med den 21. oktober har vi sat en masse populære krimier kraftigt ned.

Ravn-serien af Michael Katz Krefeld

Ilka-serien af Sara Blædel

Louise Rick-serien af Sara Blædel

Arctic noir-serie af Mads Peder Nordbo

Kulmanden

Kulmanden

Et lyn slår ned i kulbjergene ved kraftværket i Esbjerg og afdækker liget af en ukendt mand, dræbt med knivstik. For kriminalassistent Nina Portland er en ny dramatisk sag begyndt, og fundet af endnu et lig fører kun til yderligere spekulationer om motiverne bag de gådefulde mord.

Mens en mystisk skygge overvåger hvert af Nina Portlands skridt, begynder hun at følge sit eget spor, da hun får mistanke om en sammenhæng mellem de to drab og en gammel kvindes tilsyneladende naturlige død i en lejlighed i Esbjerg. Kvindens autistiske søn forsvinder, skræmt fra vid og sans. Og pludselig er Nina selv jaget vildt.

Alligevel fortsætter hun sin farlige søgen efter gådernes løsning, først i Berlin, derefter i Istanbul og tilbage i Esbjerg igen. Og langsomt går det op for hende, at hun er kommet på tværs af hemmelige kræfter, der er langt større end hende selv ...
Klubpris179,95 kr.

Ekstra gode pakketilbud

Stormfald
Vinder af Glasnøglen 2021

Stormfald

Vinder af Glasnøglen 2021 og Årets krimi i Sverige 2020! Tove Alsterdals nye krimi STORMFALD er første bog i en ny krimiserie, der foregår i et lille samfund i det nordsvenske skovland, hvor Alsterdal bor store dele af året. Det er skandinavisk politikrimi i topklasse.

Olof var kun 14 år, da han tilstod mordet på en lidt ældre pige, Lina. 23 år senere drejer han af E4 i Ångermanland, ind på de små veje, der fører til hans barndomshjem, hvor han ikke har været, siden han blev dømt. I badeværelset finder han sin far død, myrdet med en jagtkniv.

Eira Sjödin er lige vendt hjem til sin barndomsby – for at arbejde ved politiet og for at tage sig af sin mor, der lider af begyndende demens. Efterforskningen af mordet på Olofs far vækker hendes fortid til live. Eira var ni år, da Lina blev myrdet. Olof var drengen fra hendes mareridt.

STORMFALD er første bog i en ny serie, der udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred.

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Krimi & Spænding som Månedens bog i juli 2021.
Klubpris179,95 kr.