34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Til hende

 
Mangler du ideer til en gave til hende? Så kan du lade dig inspirere af vores udvalg, hvor du kan finde alt fra bøger om gastronomi og udforskning af den danske natur til hårdrejsende krimier og hjertevarmende romaner.

Til romanslugeren

Hobby og friluftsliv

Til romantikeren

Lærke Bagger strik

Lærke Bagger strik

LÆRKE BAGGER STRIK er highend fashion på pinde - tidløst og trendsættende, og bogen giver fuld adgang til alle designer Lærke Baggers teknikker samt 15 strikkeopskrifter.

Lærke Bagger strikker farverigt og sprudlende til både børn og voksne. Her er blandt andet strømper, sweatre og en strikket gallakjole. De 15 designs kan varieres i en uendelighed ved hjælp af Lærke Baggers teknikker.

Lærke Bagger gør op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater. Hun lader fejl indgå i sit strik (og i sit liv) og lader dem stråle og fylde i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design. Raffineret og elegant strik med perler og den helt særlige brug af scrap yarn kendetegner også Lærke Baggers design.

LÆRKE BAGGER STRIK er både for begyndere og øvede. Den indeholder såvel de helt grundlæggende strikketeknikker som de mere avancerede, og det gør læseren i stand til blandt andet at strikke sin egen pels. Bogen har mere end 55 tegnede illustrationer, der helt ned i detaljen viser teknikkerne bag. Bogen er et kig ind i designerens verden – den er rå, modig, personlig og befriende ærlig.
Klubpris279,95 kr.

Til den madglade

Familie fokuserede romaner

Frøken Jensens Kogebog (ny musselmalet)

Frøken Jensens Kogebog (ny musselmalet)

FRØKEN JENSENS KOGEBOG er og bliver den ultimative grundkogebog og en uundværlig del af køkkenet i mange danske hjem. Den udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre. Kogebogen blev omgående en succes og er i dag den mest solgte kogebog nogensinde i Danmark. FRØKEN JENSENS KOGEBOG garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. Kogebogen er revideret, så den klassiske danske mad også passer til den moderne families madvaner, ligesom mere moderne retter og grundopskrifter er blevet tilføjet.
Klubpris199,95 kr.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Den gode krimi

Spil og puslespil