34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 349 kr.

Til ham

 
Mangler du ideer til en gave til ham? Så kan du lade dig inspirere af vores udvalg, hvor du kan finde alt fra bøger om gastronomi og udforskning af den danske natur til hårdrejsende krimier og spændingsromaner.

Ud i naturen

Bordets glæder

Dyk ned i historien

Om livets korthed

Om livets korthed

Seneca var en af de vigtigste repræsentanter for den stoiske livsanskuelse, som i disse år har fået en opblomstring i Vesten. Her får du hans fire originale tekster: Om livets korthed, Om vrede, Om mildhed og Om sindsro. Tekster, der vil ændre dit perspektiv på tilværelsen.

Den romerske statsmand, filosof og tragedieforfatter, Lucius Annaeus Seneca levede samtidig med Jesus, og hans formidling af de stoiske idéer har været med til at præge idéhistorien og kristendommens etik i årtusinder. I denne bog får du hans vigtigste tekster, der præsenterer dybe livsfilosofiske anskuelser på en ligefrem, tilgængelig og dybt inspirerende måde. Og selv efter alle disse år fremstår teksterne stadig bemærkelsesværdigt levende og relevante. Selvom menneskets ydre omstændigheder har forandret sig meget siden Romerrigets storhedstid, er vores sjælelige bekymringer tilsyneladende de samme. Seneca skriver om livets forgængelighed, og om hvordan man får det bedste ud af det ved ikke at lade sig distrahere, fordi man tror, det varer evigt. Han skriver om, hvordan menneskesindet påvirkes af vrede, og hvorfor vi kommer længst med mildhed og retfærdighed. Og han formidler, hvordan dybere selvindsigt kan befri os fra den ydre verdens omskiftelighed - og give os sindsro.

Denne udgave er i flot lærredsindbinding og med nyt forord af Niels Overgaard, som er forfatter til bestselleren DET HELE HANDLER IKKE OM DIG, der netop er baseret på de stoiske principper.
Klubpris149,95 kr.

Livskloge tanker

Unikke personligheder, biografier og erindringer

De største klassikere

Opløst

Opløst

Sara Blædel behøver ingen nærmere introduktion, som Danmarks ukronede krimidronning og mere end fem millioner solgte bøger herhjemme. Imponerende er det. Mads Peter Nordbo har haft lidt færre år at bevise sit værd i, men med sine seks bøger, som er solgt til udgivelse i 40 lande, er han godt på vej. Og nu har de to i fællesskab skrevet krimien OPLØST, som forener alt det, de to hver især er kendt for med et djævelsk udtænkt plot om den lille by, Tommerup.

Det er sommer, og alt ånder fred og idyl i den fynske landsby. Charlotte, en yngre mor til to små børn, er på vej fra morgenmotion i hallen til sit arbejde på den lokale folkeskole, da hun forsvinder sporløst på den korte strækning. Da Charlottes mand senere på dagen møder desperat op hos politiet i Odense, modtager vicepolitiinspektør Liam Stark og politikommissær Dea Torp anmeldelsen, men venter med at sætte en eftersøgning i gang, da Charlotte kun har været savnet få timer. Næste morgen er hun imidlertid stadig ikke dukket op, og det står snart klart, at der kan være tale om en forbrydelse. De følgende dage vokser sagen til et omfang, hvor det meste af Fyn er involveret, og folk gemmer sig inden døre af frygt for at blive den næste, der forsvinder. For det er det, der sker. Dag for dag forsvinder beboerne – og time for time mindskes chancerne for at finde dem. For Liam og Dea udspiller en intens kamp mod tiden sig. De må se sig fanget i et spil, hvor mennesker dør en pinefuld død, uden politiet kan gøre andet end at se magtesløst til.

Mads Peter Nordbo og Sara Blædel har hver for sig skrevet nervepirrende krimier. I fællesskab nøjes de to ikke med at pirre. I stedet kan du regne med at dine nerver bliver flænsede.
Klubpris179,95 kr.

Den gode krimi

Gaver fra shoppen