34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Dimission

Tiden som studerende er forbi, og det skal selvfølgelig fejres. Gyldendals Bogklubber har samlet noget for enhver smag. Det er både bøger til studenten med forkærlighed for klassisk litteratur og den kreative sjæl eller smykker og håndlavet bornholmsk keramik til de, der har brug for en læsepause.

Klassiske fortællinger

Fra shoppen

Til romanslugeren

Lykke-Per

Lykke-Per

Lykke-Per er nobelpristageren Henrik Pontoppidans berømte udviklingsroman om den jyske præstesøn Per Sidenius’ søgen efter det lykkelige liv. Efter en svær opvækst i et fromt præstehjem vælger Per i protest at studere til ingeniør i København og kappe enhver forbindelse til familien. I hovedstaden kaster han sig derefter ud i livet, som åbner sig i alle dets afskygninger. Han gribes af det moderne gennembruds idéer, og i rækken af kvinder ender han med at forelske sig brændende i Jakobe, den ældste datter i den rige jødiske familie Salomon. Men er dette lykken for Per?

Lykke-Per er en eviggyldig roman om det moderne menneskes jagt på meningen med tilværelsen. En helt fantastisk roman, der er ligeså nem at læse som den var, da den første gang udkom i 1898.

Den ideelle gavebog både til den, der er så lykkelig endnu at have romanen til gode, og til den, der har lyst til at genlæse et af hovedværkerne i dansk litteratur i denne helt nye og smukke lærredsindbundne tobinds-udgave.

Klubpris199,95 kr.

Den gode krimi

Smykker

Kongens fald

Kongens fald

Den unge bondesøn Mikkel Thøgersen kommer til København for at studere i begyndelsen af 1500-tallet. Her ser han Christian II, hvis liv han kommer til at følge på tætteste hold i en dramatisk tid, hvor krig og oprør ulmer i Danmark og i Norden. Christian II nedslagter den svenske adel i Det Stockholmske Blodbad og lader sig hylde som svensk arvekonge i et forsøg på at bevare et samlet Norden under dansk herredømme. Men en voldsom borgerkrig – Grevens Fejde – knuser kongens stormagtsdrømme.

Kongens fald er en litterært gnistrende og vildtvoksende fortælling om Danmark og den danske folkesjæl og om menneskets evige vaklen mellem tvivl og handling, mellem tilfældighed og vilje. Den fortæller historien om begyndelsen på enden for Danmarks tid som stormagt.
Klubpris179,95 kr.

Spil og puslespil

Til historieelskeren

Harry Potter

Til den kreative