34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Dimission

 
Hvad giver man studenten i gave? Bøger selvfølgelig! Bøger er simpelthen geniale som gaver. For når du giver en bog, giver du en samling af gyldne læsestunder og et helt univers fuld af nye perspektiver på verden og livet. Måske giver du endda en stærk læseoplevelse, du selv har haft, videre til en af dine kære. Men hvilke bøger, skal du vælge? Det guider vi dig til herunder.

Klassiske fortællinger

Fra shoppen

Lærke Bagger strik

Lærke Bagger strik

LÆRKE BAGGER STRIK er highend fashion på pinde - tidløst og trendsættende, og bogen giver fuld adgang til alle designer Lærke Baggers teknikker samt 15 strikkeopskrifter.

Lærke Bagger strikker farverigt og sprudlende til både børn og voksne. Her er blandt andet strømper, sweatre og en strikket gallakjole. De 15 designs kan varieres i en uendelighed ved hjælp af Lærke Baggers teknikker.

Lærke Bagger gør op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater. Hun lader fejl indgå i sit strik (og i sit liv) og lader dem stråle og fylde i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design. Raffineret og elegant strik med perler og den helt særlige brug af scrap yarn kendetegner også Lærke Baggers design.

LÆRKE BAGGER STRIK er både for begyndere og øvede. Den indeholder såvel de helt grundlæggende strikketeknikker som de mere avancerede, og det gør læseren i stand til blandt andet at strikke sin egen pels. Bogen har mere end 55 tegnede illustrationer, der helt ned i detaljen viser teknikkerne bag. Bogen er et kig ind i designerens verden – den er rå, modig, personlig og befriende ærlig.
Klubpris279,95 kr.

Til romanslugeren

Den gode krimi

Kongens fald

Kongens fald

Den unge bondesøn Mikkel Thøgersen kommer til København for at studere i begyndelsen af 1500-tallet. Her ser han Christian II, hvis liv han kommer til at følge på tætteste hold i en dramatisk tid, hvor krig og oprør ulmer i Danmark og i Norden. Christian II nedslagter den svenske adel i Det Stockholmske Blodbad og lader sig hylde som svensk arvekonge i et forsøg på at bevare et samlet Norden under dansk herredømme. Men en voldsom borgerkrig – Grevens Fejde – knuser kongens stormagtsdrømme.

Kongens fald er en litterært gnistrende og vildtvoksende fortælling om Danmark og den danske folkesjæl og om menneskets evige vaklen mellem tvivl og handling, mellem tilfældighed og vilje. Den fortæller historien om begyndelsen på enden for Danmarks tid som stormagt.
Klubpris179,95 kr.

Til historieelskeren

Til den kreative

Harry Potter