34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Til babyer og nye forældre


 
Det kan være svært at finde gaven, der passer helt perfekt til babyer og deres forældre. Vi har gjort det lidt nemmere og samlet vores bud - du finder klassiske børnefortællinger og pegebøger til de mindste samt storslåede romaner og fangende krimier til de største.

Klassikere for børn

Sange og rim & remser

Papbøger til de mindste

Min egen kuffert med rim og remser for de små

Min egen kuffert med rim og remser for de små

Spil
Der er noget med rim og remser der gør, at de er forholdsvist nemme at huske. Men 30 rim og remser er det nok alligevel de færreste, der lige kan på rygraden. Derfor har Gyldendal nu samlet 30 af de mest klassiske og populære rim og remser, og mange af dem kender du nok fra din egen barndom.

Min egen kuffert med rim og remser for de små gør det let at trække et rim frem og lave sjov med sproget. Og kufferten appellerer til små barnehænder, som elsker at gå rundt og svinge med den, åbne og lukke og trække kortene ud og kigge på de fine billeder.


Fra 0 år
Klubpris149,95 kr.

Pegebøger

Fra shoppen til de mindste

Mad og gode råd

Halfdans ABC

Halfdans ABC

Halfdans ABC er en klassiker blandt danske børnerim og alfabetrim, og med Ib Spang Olsens illustrationer har den gjort ABC'er til en elsket genre.

Halfdans ABC er fyldt med smukke illustrationer, der er sjove at gå på opdagelse i, og bogens sprudlende bogstavrim – nogle kalder dem for tosserier – fortæller nogle små, skøre historier samtidig med, at forfatter Halfdan Rasmussens leg med ordene og bogstaverne bare ligger rigtig godt i munden.

Musikken på den medfølgende cd er en nyindspilning af Halfdans Rasmussens velkendte og elskede ABC-rim med en samling kendte danske kunstnere: Karen Mukupa, Mark Linn, Sys Bjerre og Thomas Buttenschøn. Musikken indbyder til dans og klap og hop, og er let at synge med på.

Halfdans ABC viser, at bogstaver og lyde hænger sammen og kan blive til ord, der betyder noget. At sidde sammen og læse Halfdans ABC vil styrke dit barns sproglige opmærksomhed ligesom bogens sjove rim vil inspirere til leg med ordene. Fx: Hvem kender et ord, der starter med A ligesom A-nemone? Når dit barn bliver lidt større, kan I sammen se på bogstaverne og tale om forskellen på et stort A og et lille a. Og så videre.

Halfdans ABC er en bog, dit barn vil vokse sig stor sammen med – hvis altså ikke bogen er slidt op inden da!
Klubpris179,95 kr.

Til forældrene

Til romanelskeren

Den gode krimi

Ud i naturen