34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Louise L. Hay

Louise L. Hay var amerikaner (1926-2017). Hun var bestsellerforfatter, foredragsholder og et af de allerstørste navne inden for spiritualitet og holistisk sundhed – kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget.

De fleste mennesker, der begynder at interessere sig for spiritualitet, vil før eller siden støde på navnet Louise Hay. Hun har i en menneskealder været et ikon inden for selvudvikling og holistisk sundhed og er af nogle blevet kaldt dronningen af New Age.

Hendes bøger er på verdensplan solgt i over 50 millioner eksemplarer, og sammen med hendes utallige workshops og foredrag har de ændret livet til det bedre for ufattelig mange mennesker. Ikke desto mindre ophøjede Louise Hay sig aldrig til ufejlbarlig guru med alle de rigtige svar. I stedet mindede hun utrætteligt om, at vi hver især har evnen til at helbrede vores liv, og at vi i bund og grund er kraftfulde, kærlige og elskelige væsener.

Louise L. Hay har bl.a. forfattet Jeg kan!, som er en inspirerende og lettilgængelig bog for enhver, der ønsker større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med deres arbejde og økonomisk overskud.

Hun har hjulpet mennesker over hele verden med selvhelbredelse og personlig udvikling. Hun var grundlægger af og bestyrelsesforman for Hay House, Inc., der udgiver bøger, CD’er og DVD’er, der er med til at skabe positive forandringer.

Louise L. Hay blev 90 år.

Bøger