Ann-Christine Hellerup Brandt

Bag Danmarks største mad- og livsstilsblog, VALDEMARSRO, står Ann-Christine Hellerup Brandt. Bloggen alene har i dag mere end 1,5 million unikke læsere om måneden og hertil kommer alle de mange, der følger med på Instagram, Facebook, Youtube og via VALDEMARSROs ugentlige nyhedsbrev. 

”Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor jeg selv skriver, udvikler og fotograferer opskrifterne. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse,” fortæller Ann-Christine, der siden 2012 har levet fuldtid af VALDEMARSRO og har stor succes med kogebogen AFTENSMAD. Siden 2012 har Ann-Christine Hellerup Brandt levet af Valdemarsro, og i 2016 blev arbejdet så omfangsrigt, at hendes mand, Martin, sluttede sig til og i dag driver de begge Valdemarsro sammen.

”Min hensigt med Valdemarsro er, at det skal være et sted, hvor vi har det rart og hvor jeg kan dele alle mine mange skønne opskrifter, rejseindlæg, boganbefalinger og andre rare ting med jer. Jeg elsker at lave mad og at finde på nye opskrifter og den passion fylder en del på min blog, hvor det er mig der skriver, udvikler og fotografere opskrifterne. Min madfilosofi er enkel og valgt ud fra hvad der giver den bedste smag og oplevelse – gode økologiske råvarer og altid med plads til godt hjemmebagt brød, chokolade og livsnydelse.”

Bestseller
Valdemarsro Aftensmad
Valdemarsro AftensmadAnn-Christine Hellerup Brandt

VALDEMARSRO samler de små øjeblikke af hverdagslykke og deler dem med jer.


Ann-Christine står altså selv for at prøve nye retter og opdatere siden, så maduniverset hele tiden er lækkert og indbydende. Men uden sine mange følgere, kunne hun ikke få samme oplevelse med Valdemarsro. 

”Jeg elsker livet med alle dens nuancer, farverige perfekthed og uperfekthed og mangfoldighed – men her på Valdemarsro tager vi altså lige en pause fra vasketøjet, daglige pligter, nullermænd og den slags – her er der fokus på alle de dejlige ting i livet.”
 

Besøg bloggen her