34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab af fordybelse og kvalitetstid

Gyldendals Bogklub er din indgang til en verden af medrivende læseoplevelser


For os der elsker at forsvinde i en god bog

 

Jeg har altid følt mig hjemme i bøgernes verden og blandt læsende mennesker – uanset hvad de så i øvrigt laver, eller hvor de kommer fra. Og derfor føler jeg mig også helt utrolig godt hjemme i Gyldendals Bogklub. Her er vi nemlig sammen om bøgerne og læselykken – hvad end den findes i en stor historisk roman, et lille filosofisk digt eller en øjenåbnende fagbog.

Jeg elsker at udvælge og præsentere alt det bedste for dig og resten af medlemmerne i Danmarks største læsefællesskab – og ser frem til at dele masser af fremtidige læseoplevelser med jer.

- Marie Løntoft, redaktør i Gyldendals Bogklub
Du kan alt
MÅNEDENS BOG

Du kan alt

Christian Jungersen er en ener i dansk litteratur med flere store bestsellere bag sig og en helt særlig evne til at kombinere psykologisk spænding og handlingsmættet intensitet med eksistentiel dybde. Hans nye, stort anlagte samtidsroman, DU KAN ALT, har været ni år undervejs – og den har i den grad været ventetiden værd!

Skæbnen kommer ikke og banker på din dør. Den brænder dit hus ned, mens du sover. Bliver du liggende i asken og venter på, at det hele er forbi? Eller tager du udfordringen op og genopfinder dig selv og meningen med dit liv? Og hvor meget bestemmer vi egentlig selv?

I Christian Jungersens nye roman møder vi Per. Hans søn er netop flyttet hjemmefra, og hans kone kommer hjem fra et yogaophold på Bali og meddeler, at hun vil skilles efter 22 års ægteskab. Da bitterheden har lagt sig, beslutter Per sig for at omfavne muligheden for et nyt liv. En ny version af sig selv. Han siger sit job op for at blive selvstændig. Han vil opbygge en virksomhed inden for terapi og coaching og vise os vejen til et lykkeligere liv. Han inviterer en ung kriminel på prøveløsladelse til at bo hos sig og suges ind i et stormfuldt kærlighedsforhold til iranske Simin. Men en dag begynder det at brænde omkring ham. En pyroman forfølger tilsyneladende hans nærmeste.

DU KAN ALT er en eksplosion af en roman om ti afgørende år i Pers liv. Fortællingen forgrener sig medrivende og overraskende og giver dig både storslået kærlighedsdrama, nervepirrende spænding, underholdende samtidssatire og eksistentiel eftertænksomhed. Den tager dig med til et luksuriøst resort på Bali, en udslusningspension for ungdomskriminelle, en hotelbar i Rio de Janeiro, et fængsel i Iran for politiske modstandere og Assistens Kirkegård om natten. Det er en besnærende roman om sult efter livet. En roman, der stiller spørgsmålet: Kan vi skabe os et nyt jeg den dag, det bliver nødvendigt? Kan vi gøre det igen og igen? Og hvem betaler prisen?
Månedens bog pris229,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Gry Jexen

04-10-2021

Historikeren Gry Jexen er kendt fra sit arbejde med podcasten KVINDE KEND DIN HISTORIE, som skriver de glemte kvinder ind i historien. Nu har hun udgivet en bog ved samme navn, som indeholder 50 portrætter af kvinder, som har sat deres præg på den danske historie. Her fortæller hun om store læseoplevelser og hvilke bøger, hun ser frem til læse – alle af kvinder.

Derfor læser jeg

Svend Brinkmann

10-09-2021

Psykologiprofessor Svend Brinkmann er kendt og elsket for sine humoristiske og tankevækkende indspark til samfundsdebatten og filosofiske analyser af det moderne menneskes kvaler. Han har skrevet en lang række bestsellere, senest VI ER DET LIV VI LEVER. Selv læser han hver aften inden sovetid - uanset hvad.

 
Morten Kirkskov
Derfor læser jeg

Morten Kirkskov

23-08-2021

Han er skuespiller, teaterinstruktør, forfatter og skuespilchef på Det Kongelige Teater, og den gode historie er en kæmpe del af Morten Kirkskovs hverdag. I Gyldendals Bogklub er han fast gæst i programmet Månedens bog, og her fortæller han endnu mere om sine yndlingsbøger og sit forhold til læsning.

Viser 3 ud af 22

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang