34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Et fællesskab af fordybelse og kvalitetstid

Gyldendals Bogklub er din indgang til en verden af medrivende læseoplevelser


For os der elsker at forsvinde i en god bog

 

Jeg har altid følt mig hjemme i bøgernes verden og blandt læsende mennesker – uanset hvad de så i øvrigt laver, eller hvor de kommer fra. Og derfor føler jeg mig også helt utrolig godt hjemme i Gyldendals Bogklub. Her er vi nemlig sammen om bøgerne og læselykken – hvad end den findes i en stor historisk roman, et lille filosofisk digt eller en øjenåbnende fagbog.

Jeg elsker at udvælge og præsentere alt det bedste for dig og resten af medlemmerne i Danmarks største læsefællesskab – og ser frem til at dele masser af fremtidige læseoplevelser med jer.

- Marie Løntoft, redaktør i Gyldendals Bogklub
Teenageren fra Thy
MÅNEDENS BOG

Teenageren fra Thy

I Thy-seriens fjerde, selvstændige bind fortsætter Maria Helleberg den fantastiske fortælling om sin egen slægt. Med den foregående roman, BARNET FRA THY, trådte Maria selv ind i historien, og i TEENAGEREN FRA THY følger vi hendes opvækst og ungdomsliv i 1970'erne efter forældrenes skilsmisse.

Maria bor sammen med sin mor, den progressive og flyvske Gerda, i et rækkehus i Albertslund. Hendes liv er blevet vendt på hovedet af forældrenes skilsmisse, og hun ser ikke længere sin far, Arne. Hun er lettet over at være fri for hans løgne og utilregnelighed, men føler samtidig et voldsomt savn. Lige så stille åbner deres forhold sig på en ny måde. Fortrolighed opstår, og med faren vokser Marias livslange kærlighed til musik, kunst og litteratur, mens en form for tilgivelse mellem far og datter finder sted.
Midt i sin længsel efter frihed og selvstændighed møder Maria på realkurset i København overklassedrengen Michael, og i en hvirvelvind af skakspil i frokostpauserne vokser kærligheden. Dog udfordres deres følelser af Michaels hemmeligheder og frygt for at skuffe sine forældre, og bag kulissen står deres mødre: Er Maria fra boligblokken fin nok til Michaels stolte mor – og kan Gerda give slip på sin datter?

TEENAGEREN FRA THY er en intens og gribende erindringsroman om en tid som er præget af hårde brud og ensomhed, men også om nye venskaber og forelskelse.
Månedens bog pris209,95 kr.

Vi har tidligere læst

Sissel-Jo Gazan
Derfor læser jeg

Uffe Elbæk

14-11-2022

Uffe Elbæk er nok mest kendt for sin politiske rolle som stifter og tidligere leder af Alternativet, men han er også journalist og foredragsholder. Her fortæller han om nogle af sine allerstørste læseoplevelser.
Sissel-Jo Gazan
Derfor læser jeg

Sissel-Jo Gazan

17-10-2022

Sissel-Jo Gazan er kendt og elsket for sine romaner, der kombinerer videnskabelige emner og samfundsengagement med masser af spænding. Her anbefaler hun nogle af sine favoritter.

Derfor læser jeg

Hanne-Vibeke Holst

23-09-2022

Hanne-Vibeke Holst er en af Danmarks mest populære forfattere, mens du venter på Holsts nye roman KRIGER UDEN MASKE, kan du kaste dig over nogle af alle de gode bøger, hun anbefaler her.

Viser 3 ud af 41

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang