34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab af fordybelse og kvalitetstid

Gyldendals Bogklub er din indgang til en verden af medrivende læseoplevelser


For os der elsker at forsvinde i en god bog

 

Jeg har altid følt mig hjemme i bøgernes verden og blandt læsende mennesker – uanset hvad de så i øvrigt laver, eller hvor de kommer fra. Og derfor føler jeg mig også helt utrolig godt hjemme i Gyldendals Bogklub. Her er vi nemlig sammen om bøgerne og læselykken – hvad end den findes i en stor historisk roman, et lille filosofisk digt eller en øjenåbnende fagbog.

Jeg elsker at udvælge og præsentere alt det bedste for dig og resten af medlemmerne i Danmarks største læsefællesskab – og ser frem til at dele masser af fremtidige læseoplevelser med jer.

- Marie Løntoft, redaktør i Gyldendals Bogklub
Tre dage i april
MÅNEDENS BOG

Tre dage i april

April 1945. 2. Verdenskrig nærmer sig sin afslutning, men i det sønderrevne Tyskland falder bomberne tæt over byerne, og blodige kampe udkæmpes til det sidste.

I den sønderjyske stationsby Vamdrup bor 27-årige Dagmar alene med sine to små døtre, efter at hendes mand og pigernes far, avisredaktør Poul Valgren, for et år siden blev hentet af Gestapo og ført væk til en uvis skæbne. Poul har brugt sin position på det lokale dagblad til at dele vigtig information og skriverier fra modstandsbevægelsen, og efter Gestapo hentede ham, har ingen hørt fra ham. Dagmar selv er næsten færdiguddannet sygeplejerske, og da De Hvide Busser i april 1945 skal sendes afsted for at hente de frigivne danske kz-fanger hjem, melder Dagmar sig som frivillig.

En forårsdag i april stiger Dagmar derfor ombord på bus 474, en ældgammel hvidmalet rutebil. Sammen med hundredvis af andre frivillige i en lang karavane af hvidmalede busser drager Dagmar afsted mod Neuengamme. Her venter tusindvis af afkræftede fanger på den danske kortege, og Dagmars håb er at finde Poul i live. Turen tager blot tre dage, men kommer til at forandre alt for Dagmar.

TRE DAGE I APRIL er en gribende og velskrevet fortælling om mod og opofrelse, om krigens gråzoner og i særdeleshed om at ændre sit syn på verden og på sig selv.

Udvalgt af redaktøren i Gyldendals Bogklub som Månedens bog i juli/august 2022.
Månedens bog pris209,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Sara Blædel

22-07-2022

Sara Blædel er journalist og forfatter og især kendt for sin storsælgende krimiserie om Louise Rick. I øjeblikket er hun i fuld gang med at lægge sidste hånd på det næste bind i serien, der udkommer til efteråret.

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Derfor læser jeg

Ritt Bjerregaard

19-05-2022

Ritt Bjerregaard har adskillige ministerposter bag sig, er tidligere overborgmester i København, og så er hun en ivrig romanlæser og med i en fast læseklub. Som forfatter har hun udgivet sine erindringer og er lige nu aktuel med bogen VANDRELYST.

Viser 3 ud af 35

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang