34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Et fællesskab af fordybelse og kvalitetstid

Gyldendals Bogklub er din indgang til en verden af medrivende læseoplevelser


For os der elsker at forsvinde i en god bog

 

Jeg har altid følt mig hjemme i bøgernes verden og blandt læsende mennesker – uanset hvad de så i øvrigt laver, eller hvor de kommer fra. Og derfor føler jeg mig også helt utrolig godt hjemme i Gyldendals Bogklub. Her er vi nemlig sammen om bøgerne og læselykken – hvad end den findes i en stor historisk roman, et lille filosofisk digt eller en øjenåbnende fagbog.

Jeg elsker at udvælge og præsentere alt det bedste for dig og resten af medlemmerne i Danmarks største læsefællesskab – og ser frem til at dele masser af fremtidige læseoplevelser med jer.

- Marie Løntoft, redaktør i Gyldendals Bogklub
I ruiner
MÅNEDENS BOG

I ruiner

Finanskrise, folkemord og kernefamiliens kollaps. Morten Papes anmelderroste roman I RUINER, som er tredje selvstændige bind i Amagertrilogien, tager livtag med nogle af de helt store dilemmaer i vores forståelse af skyld og ansvar, barbari og civilisation. Det er en fængslende familie- og samfundsskildring, der vil berøre dig dybt – og få dig til at tænke over det samfund, vi har bygget op.

Amalie vokser op på Ugandavej blandt Vestamagers endeløse rækker af parcelhuse. Alt er tilsyneladende håbløst normalt i den lille familie, hvor moren arbejder i den lokale bank, og faren ejer en dvd-forretning. Men bag facaden lurer katastrofen. Efter Amagerbankens dramatiske krak i 2011 blæser fundamentet langsomt væk under hjemmet. Pension og opsparing er væk, forældrene bliver skilt og familien spredt for alle vinde. Amalie skal nu forsøge at finde sig selv langt væk fra det, hun ellers troede, hun kendte så godt, og som så mange andre unge vil hun først og fremmest tage afstand fra sine forældres måde at leve på. Da hun får arbejde som facer i en nødhjælpsorganisation og senere møder en kvinde, som har overlevet folkemordet i Rwanda i 1994, får hun et helt nyt perspektiv på godhedens paradokser og ondskabens uendelige spændvidde. En ondskab, hun selv gradvist erfarer, også har huseret i hendes egen familie.

I RUINER er tredje, selvstændige bind i Amagertrilogien. Det er en stor samtidsroman, der med foruroligende præcision og stor menneskelig indlevelse hudfletter såvel kapitalismens konsekvenser som humanismens hykleri. Det er en fortælling om, hvordan den enkelte families liv er flettet ind i velfærdsstatens politiske og økonomiske systemer. Om dem, der tror på det gode, men uforvarende tillader det onde, og om alle dem, der tier og dermed samtykker – i familien, i lokalsamfundet og på verdensplan.


Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Bente Scavenius

24-01-2022

Bente Scavenius er kunsthistoriker, litteraturelsker og forfatter til en lang række bøger, bl.a. DANMARKSBILLEDER om danmarksskildringer i malerkunsten og litteraturen. Inden sovetid kaster hun sig gerne over en stor historisk slægtsroman, en klassiker eller noget ny nordisk litteratur.

Derfor læser jeg

Pelle Dragsted

03-01-2022

Udover sit virke som politiker er Pelle Dragsted forfatter til bestselleren NORDISK SOCIALISME, hvor han giver sit bud på en demokratisk økonomi. Når han selv læser, er det alt fra økonomisk teori og historiske bøger til ny dansk skønlitteratur, der kan komme ned fra bogreolen. Få hans anbefalinger her. 

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Viser 3 ud af 27

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang