34_truck
Hurtig levering 2-3 dage

Et fællesskab af fordybelse og kvalitetstid

Gyldendals Bogklub er din indgang til en verden af medrivende læseoplevelser


For os der elsker at forsvinde i en god bog

 

Jeg har altid følt mig hjemme i bøgernes verden og blandt læsende mennesker – uanset hvad de så i øvrigt laver, eller hvor de kommer fra. Og derfor føler jeg mig også helt utrolig godt hjemme i Gyldendals Bogklub. Her er vi nemlig sammen om bøgerne og læselykken – hvad end den findes i en stor historisk roman, et lille filosofisk digt eller en øjenåbnende fagbog.

Jeg elsker at udvælge og præsentere alt det bedste for dig og resten af medlemmerne i Danmarks største læsefællesskab – og ser frem til at dele masser af fremtidige læseoplevelser med jer.

- Marie Løntoft, redaktør i Gyldendals Bogklub
Barnet fra Thy
MÅNEDENS BOG

Barnet fra Thy

Maria Helleberg har i de to bestsellere KVINDERNE FRA THY og SØSTRENE FRA THY fortalt historien om sit mødrende ophav. Nu fuldender hun familiehistorien og sin roste Thy-serie med en stærk og underholdende fortælling om sin egen opvækst som et nysgerrigt enebarn i kernen af et smuldrende ægteskab – og i et samfund i heftigt opbrud.

En dag i midten af 1960’erne ankommer den elleveårige Maria til København sammen med sin mor. Marias far, fjernsynsforhandleren Arne, er rejst i forvejen og har lejet en luksuriøs suite på Hotel d’Angleterre. Her skal familien bo, indtil de kan flytte ind i det hus, han har skaffet i Brønshøj. Men der er noget galt. Hvordan har de pludselig råd til sådan en suite? Hvorfor taler Marias far engelsk med personalet på hotellet - og hvorfor kalder de ham general? Og hvad er det egentlig for et hus, han har skaffet?

BARNET FRA THY er en medrivende, barsk og samtidig herligt livsbekræftende roman at vokse op i en usædvanlig familie i efterkrigstidens Danmark. Om at være et videbegærligt barn i 1950’eres velordnede verden, som blev sprængt i stykker af en ny tids idealer. Om en kaotisk far på katastrofekurs og en desillusioneret mor fuld af længsler. Om livsændrende øjeblikke og skæbnesvangre valg. Det er en fortælling om at være barn og prisgivet de voksne – i 1960’erne og til alle tider. Fortalt med rå humor, smertelig realisme og menneskelig varme.
Månedens bog pris199,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Ibi Støving

03-12-2021

TV-vært og skuespiller Ibi Støving er en lidenskabelig læser med en forkærlighed for historiske romaner, umulig kærlighed, magi og absurd humor. Da hun var alvorlig syg, var bøgerne hendes flugtvej. Og så er hun måske Danmarks største fan af den norske forfatter Lars Mytting.

Derfor læser jeg

Bille August

16-11-2021

Den Oscar-vindende filminstruktør Bille August læser så snart, han kan komme til det. I en hverdag fyldt med andres billeder, skaber han under læsningen sine helt egne.


Derfor læser jeg

Rachel Röst

22-10-2021

Rachel Röst er ikke vokset op i et hjem med bøger. Hendes barndom var præget af fattigdom, strenge, religiøse krav og psykisk vold. Men bøgerne blev hendes livline. I dag forsøger hun at hjælpe andre socialt udsatte børn og unge i sin organisation Læs for livet, og sidste år debuterede hun som forfatter til den selvbiografiske roman GRUNDVOLD. 

Viser 3 ud af 25

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang