Katrine Lundtoft Bentsen, redaktør, Gyldendals Børnebogklub og Sundt Liv

Katrine Lundtoft Bentsen

Bøger beriger, bøger gør ondt, og bøger højner livskvaliteten. Som redaktør i Gyldendals Bogklubber læser jeg alt fra børnebøger, romaner og sundhedsbøger for at kunne udvælge og videreformidle de allerbedste læseoplevelser til alle jer skønne medlemmer af bogklubberne.  
 
Litteraturen har altid fyldt i mit liv. Den tilbyder en verden, jeg kan forsvinde ind i, når jeg har brug for en pause fra hverdagen, den skaber grobund for de fedeste samtaler med venner, familie og kolleger, og så gør den mig klogere på verdener, jeg ellers ikke har adgang til.

Det er et konstant kick at være med til at styrke læselysten ude hos alle jer med bogslugende børn 

Den ene dag er jeg i Syrien med Puk Damsgård eller Det Hvide Hus med Michelle Obama, den næste er jeg i Grønland med Iben Mondrup og Kim Leine. Eller jeg stortuder mig igennem Naja Marie Aidts sorgbog HAR DØDEN TAGET NOGET FRA DIG SÅ GIV DET TILBAGE. En fuldstændig ubærlig, smuk, rå og rørende bog. Og jeg storhygger med at læse Jakob Martin Strids eventyrlige FLYVEBOGEN højt for min datter som godnathistorie.

Det er et konstant kick at kunne give de mange fantastiske børnebøger videre til børnebogklubbens små medlemmer. Og måske være med til at styrke læselysten ude hos alle jer med bogslugende børn.