34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Nordens vikinger

Kom tættere på vores nordiske forfædre med disse udvalgte bøger.

 

Arnulf

Arnulf

Første bind i den meget populære serie om den unge viking. Arnulf-sagaen er en spændende og anmelderrost serie på foreløbig seks bind af forfatteren Susanne Clod. Det er en episk, uforudsigelig og topunderholdende saga om magtkampe, ære, hærfærd og hævntogter i årene omkring år 1000.Arnulf-sagaen er baseret på grundig research og historiske fakta og trækker læseren med dybt ind under huden på virkelighedens vikinger.

Den unge viking Arnulf er vild som ørnen og ulven, der har givet ham navn. Han længes efter udfærd og dåd, men da broderen Helges skib vender hjem vædet i blod, knuses alle planer. Blind af sorg gør Arnulf sig skyld i en forbrydelse og må flygte over hals og hoved med en norsk træl. Færden bliver farefuld og dramatisk. Plyndringstogter, kongemøder og blodige kampe venter forude, og Arnulf støder på vikingerne fra Jomsborg. Hos så rå og hærdede krigere er det ikke let at blive anerkendt, for de kender krigens vilkår og tåler ikke svaghed.

ARNULF opruller vikingetiden i al sin storladne gru og skønhed. En tid, hvor venskab og slægtsbånd var altafgørende, og hvor overlevelsen krævede svære valg.

Glæd dig til første bind i en storslået serie til alle, der elsker historiens vingesus, nordisk mytologi, spænding, action og underfundig humor.
Klubpris169,95 kr.