34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Strik og broderi

Inspiration til alle, der holder af at strikke eller brodere eller gerne vil i gang 

FILTRER SØGNING

Forfattere

Materialetype

PrisBroderistens badass broderier

Broderistens badass broderier

Tekstildesigner Trine Raun Jessen, også kendt som 'broderisten', har med sin instragramprofil og sine 'brodega'-workshops gjort det populært at brodere alt fra bandeord til tarteletter. Nu er hun aktuel med en underholdende og meget personlige broderibog for alle, BRODERISTENS BADASS BRODERIER, der elsker korsstingsmotiver med humor og kant.

Her er den broderibog, du bare skal eje, hvis du elsker at give dig hen til en hyggelig og kreativ hobby, men ikke rigtig gider at brodere yndige blomster og kattekillinger. I denne bog får du nogle helt særlige og sære motiver udvalgt af broderisten, Trine Runge Jessen, hvilket blandt andet indebærer fint broderede eder og forbandelser, en enkelt tartelet, John Mogensens kontrafej, et pladecover, en enarmet tyveknægt, et nyttigt cigaretæsel og tændstikæsker med broderier på toppen.

Bogen er krydret med farverige anekdoter om Trine Runge Jessens eget liv og inspiration til motiverne, som bl.a. stammer fra opvæksten med en sømandsfar med hang til øl og bandeord og hendes egen kærlighed til mormormad, brune værtshuse, 1970’erne - og til godt gammeldags håndarbejde. Der er både meget nemme og rigtigt krævende motiver at kaste sig over, og der er grundige mønstre og vejledninger til hvert motiv samt en samling af broderistens bedste tips og tricks, som både nybegyndere og øvede kan have glæde af.
Klubpris229,95 kr.