34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Vores bestsellere

Få fingrene i de danske og internationale bestsellere, der har glædet flest af de andre medlemmer i din bogklub.

FILTRER SØGNING

Forfattere

Materialetype

Pris

Se det store udvalg af bestsellere og de mest populære bøger hos Gyldendals Bogklub 

Mangler du inspiration til din næste bog? Her på siden har vi samlet alle vores aktuelle bestsellere og bedst sælgende bøger, så du kan vælge din næste læseoplevelse blandt de mest populære bøger. Hvis du er på udkig efter vores nyeste bøger, så læs med her. Du kan også finde vores bedste tilbud her eller få en anbefaling til de bedste bøger inden for krimi og spænding lige her. 

Hvis du selv er i tvivl om, hvilken bog du skal gå i gang med som den næste, eller bare mangler inspiration til en gave, så er vores bestsellere og mest populære bøger det helt rigtige sted at finde næste bog. 

Uanset om du leder efter en fængende roman, en spændingsfyldt krimi, en kogebog med masser af gode opskrifter, bøger om sundhed og velvære, medrivende biografier, dragende erindringer, velskrevet faglitteratur eller romantisk skønlitteratur, så er vi sikker på, at du finder den helt rette bog blandt vores mest populære bøger og bestsellere. 
 

Bliv inspireret af de mange genrer og forfattere i udvalget af bestsellere 

Vi har samlet de mest populære bøger fra Gyldendal og andre danske forlag. Vi har et stort udvalg af de mest populære bøger i Danmark, som du kan få til de skarpeste priser. Du kan også finde gode tilbud blandt de mest solgte bøger og finde den næste bog til dig – eller en du holder af. 
Blandt vores bestsellere finder du både aktuelle titler og de store klassikere. Vi er ikke herrer over, hvilke titler du finder her på siden – det er læseheste som dig, der med til at afgøre, hvilke populære bøger, som kommer på listen. Derfor kan du finde alverdens genrer og forfattere, som kan være med til at udvide udvalget på lige netop din bogreol. 
Vi har et stort udvalg af aktuelle bestsellere og alletiders store bestsellere, så du både kan give en læseoplevelse til en, du holder af og selv få læst netop den klassiker, som du ikke har nået endnu. Vi har alletiders bestsellere til alle aldre og enhver smag. Uanset om du til klassisk skønlitteratur, på udkig efter børnebøger og ungdomsbøger eller vil blive klogere med den bedst sælgende faglitteratur, så finder du bestsellere i alle genrer – bliv fortryllet af J.K. Rowlings Harry Potter-serie, drøm dig tilbage i tiden med den danske nobelprismodtager Henrik Pontoppidans store klassikere DE DØDES RIGE og LYKKE-PER, oplev H.C. Andersens uendelige univers i hans SAMLEDE EVENTYR OG HISTORIER i en smuk og illustreret gavebogsudgave eller bliv klogere på dit arbejdsliv med bestsellere som JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG af Morten Münster
 

Altid en god bog lige ved hånden som medlem af Gyldendals Bogklub 

Som medlem af Gyldendals Bogklub sørger vi for, at du altid er informeret omkring vores bestsellere og mest populære bøger. Vores redaktører er løbende på forkant med de mest sælgende bøger fra Gyldendal og andre danske forlag og gør deres ypperste for at give dig en god læseoplevelse, uanset om du leder efter en krimi, skønlitteratur, børnebøger, ungdomsbøger, klassikere, kogebøger, faglitteratur, biografier eller en anbefaling til must reads, den helt rigtige gavebog, gode bøger til din næste ferie, de bedste bøger indenfor netop din favoritgenre, nye bøger af dine yndlingsforfattere eller et udvalg af vores Top 10 bøger og bestsellere. 

Du får de bedste bøger fra Gyldendal og andre danske forlag, og et kurateret udvalg af mest solgte og mest læste bøger i Danmark lige nu. Vi har altid et bredt udvalg af de nyeste bøger og klassikere, uanset om du er til gys eller fantasybøger, erotiske bøger eller kærlighedsromaner, danske bøger eller udenlandske bestsellere, nytænkende faglitteratur eller, krimi og spænding eller magisk realisme, historiske romaner eller 2. verdenskrig bøger, bøger til højtlæsning eller letlæsning, fængende memoirer eller den nyeste selvbiografi, de bedste bøger til mænd eller gode bøger til kvinder, dansk krimi eller svensk krimi, inspirerende vegetarkogebøger eller veganske kogebøger, eventyrbøger eller teenagebøger, rejsebøger eller fodboldbøger, sous vide kogebøger eller selvhjælpsbøger, historiske romaner eller dannelsesromaner. 

Vi opdaterer løbende vores liste over mest solgte og mest populære bøger, så du altid kan finde nye bøger til din næste læseoplevelse.  


Du handler altid sikkert og nemt online på Gyldendals-Bogklub.dk 

Som medlem af Gyldendals Bogklub får du en hel pakke af fordele, der passer perfekt til netop dine læsevaner. Du får altid gode klubpriser på vores bestsellere og nyheder samt bøger indenfor din yndlingsgenre, uanset om du er til skønlitteratur, faglitteratur, børnebøger, ungdomsbøger, kogebøger, biografier, de store klassikere eller bare elsker en god krimi. 

Du får hurtig levering på alle dine køb og afhængig af, hvilken medlemspakke du vælger, får du fragt helt ned til 29,95 kr., fri fragt over 300 kr. eller fri fragt på alle dine køb. Du opnår også bonus – enten fra dag 1 eller efter 12 mdr. – på alle dine køb. Selvfølgelig er der gratis bytteservice med gratis retur via DAO på alle dine køb. 

Alle medlemmer modtager automatisk månedens bog – der er nøje udvalgt af Gyldendals Bogklubs redaktør – til en særpris. Du modtager også et lækkert magasin med posten og får mulighed for at købe billetter til forfatterevents til særpriser. Med dit medlemskab i Gyldendals Bogklub får du desuden rabat på entré til udvalget museer. Som noget nyt og helt særlig giver medlemspakken "Afhængig" dig også adgang til lyd- og e-bogstjenesten Chapter, så du kan lytte og læse til alle dine yndlingsbøger, uanset hvor du er. 

Skulle du have spørgsmål så hjælper vores dedikerede kundeservice dig altid videre med et smil på læben og hvis du gerne vil se, hvad andre siger om deres medlemskab, så gå på opdagelse i vores gode anmeldelser på Trustpilot lige her