34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Bonus

Du optjener 5% i bonus af alle køb i bogklubben. Bonuskronerne er rigtige penge, som du kan bruge til at betale for bøger og andre varer i shoppen.

Månedens bog

Hver måned udvælger din redaktør den bedste nyhed i klubben, som passer præcis til dig. Du kan altid afbestille, hvis Månedens bog ikke er noget for dig

Gratis bogmagasin

Hver måned får du ganske gratis Danmarks eneste bogmagasin med posten. Fuld af interviews, nyheder og inspiration til din næste læseoplevelse. Rigtig god fornøjelse!

Medlemspriser

Som medlem får du særlige priser på bøger – det kalder vi KLUBPRISER. Derudover får du løbende andre gode tilbud og spotpriser.

Anbefalinger

Med anbefalinger fra din redaktør, får du flere gyldne læseøjeblikke. Det er nemlig vores mission at gøre det nemmere for dig at finde lige præcis de bøger, der passer til dig.

Forfattermøder

Vi bringer forfatterne hjem til dig - direkte fra Gyldendals eget studie. Som medlem har du adgang til både STREAM, blog, podcasts og meget mere.

Lydfortællinger

Med Gyldendal Stereo får du de bedste fortællinger direkte i ørerne. Grin, græd og gys dig gennem mange timers underholdning. Som AFHÆNGIG-medlem har du gratis adgang til Gyldendal Stereo.

Gaveshop

I gaveshoppen finder du alt fra plakater til notesbøger og bæredygtige tasker til dine bøger. Som medlem optjener du 5% i bonus på alle køb, og du kan betale med dine bonuskroner direkte i gaveshoppen.