Ugens Bog: Kongeriget

Få indblik i KONGERIGETs spændings-fyldte og mørke univers, når vi i denne udsendelse af Ugens Bog taler om krimiforfatteren Jo Nesbøs nyeste roman. En lille og afsidesliggende norsk fjeldbygd sætter scenen for den psykologiske thriller om familiehemmeligheder og båndet mellem to brødre, der har mistet deres forældre.

Anmelder og boghandler Merete Reinholdt har givet romanen 5 ud af 6 stjerner og forfatter og bilekspert Christian Grau følger trop. Det hele bliver styret af vært Kristoffer Zøllner. 

Se med herunder.

Kongeriget

Kongeriget

Roy er mekaniker og lever et simpelt liv i en lille norsk fjeldbygd. Men freden bliver forstyrret, da hans lillebror, Carl, vender hjem med en ny kone og vidtløftige planer. Carl er forretningsmand og vil bygge et stort hotel for at bringe nyt liv til bygden, men snart kommer hemmeligheder fra brødrenes barndom på tværs. Roy har altid beskyttet Carl, men måske er lillebroren denne gang gået for vidt til, at Roy kan være sin brors vogter?

Kongeriget er en mørk og mægtig thriller – om ambitioner, loyalitet og kærlighed. Og det er ikke mindst en roman om hemmeligheder, der kan få båndet mellem brødre til at briste.

Udvalgt af redaktøren i bogklubben Krimi & Spænding som Månedens bog i oktober 2020.
Klubpris189,95 kr.