FORFATTERLIV

Fredag 24. april sendte vi den første udsendelse af FORFATTERLIV fra vores spritnye studie midt i København – byen, der langsomt fyldes med liv igen.

Vi sidder på hjørnet af Klareboderne og Pilestræde – og du kan kigge ind til os, når vi inviterer forfattere og kulturpersonligheder på besøg til en samtale om litteratur, kultur og den verden, vi befinder os i. 

IB MICHAEL
Fredag d. 24. april kl. 16-17

IB MICHAEL er dagens hovedperson. Ikke bare har han i 2020 50-års forfatterjubilæum og er fyldt 75 – han er også aktuel med en ny, stor roman, SANDHEDEN OM LUCY.

Han vil fortælle om tiden, der er gået, vi får hilsner fra hele verden, og der vil være overraskelser undervejs, som han end ikke selv ved noget om. Vi får besøg af spændende folk, der kender Ib Michael fra mange sider, og de fortæller historier om den evigt unge jubilars begivenhedsrige liv. 

Så hav et glas med bobler klar, når vi sammen skåler for Ib Michael og får vores dosis af inspirerende og litterær samtale.
Sandheden om Lucy
KUN
199,95 KR.

Sandheden om Lucy

Igor er graffitimaler. En dag går han ind i en gammel jernbanevogn ved Nørrebro Station, hvor han finder en bevidstløs og mishandlet ung pige, som han kalder Lucy. Han forelsker sig i hende. Det udvikler sig til en historie om kærlighed, vold og bortførelse.

Langsomt kommer han på sporet af, hvem hun er. Igor og Lucy viser sig, hver på deres måde, at være i besiddelse af ganske særlige evner. På jagt efter virkeligheden bag tilbagevendende syner hos Igor drager de til Amazonas, ledsaget af Snehvide, en fhv. jægersoldat.

Deres skæbner er flettet sammen i en sagnomspunden ruinby, City of Z. En englænder, oberst Fawcett, anførte først i det forrige århundrede en legendarisk ekspedition dertil. Den forsvandt sporløst, kun en hemmelig notesbog om byens beliggenhed er tilbage.

Lucy og Igors rejse får et udfald, som ingen kunne have forudset.

Sandheden om Lucy er på én gang en kærlighedsroman og en eventyrroman – en vild, dramatisk og underholdende historie.
Klubpris199,95 kr.