34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Gratis fragt

Litteratur weekend i København med Tove Ditlevsen, Eva Tind og Maria Helleberg

Rye115 Hotel
Ryesgade 115, 2100 København
8. oktober kl. 16 - 10. oktober kl. 11, 2021

Litteratur weekend i København med Tove Ditlevsen, Eva Tind og Maria Helleberg 
Kom til København og spis med forfatterne, gå i deres fodspor og mød dem ved morgenbordet, når Gyldendal i samarbejde med Rye115, et lille boutique hotel på Østerbro inviterer til en weekend i litteraturens tegn.

Program:

Fredag:


Kl. 14-17.00: Ankomst 

Kl. 18.00: Forfatter middag. Vi spiser med Maria Helleberg og efter middagen fortæller forfatterne om Min Kirstin. 

MIN KIRSTIN af Maria Helleberg er en stort anlagt og underholdende roman om en af de vildeste kvindeskæbner i 1500-tallets Sverige og Skandinavien – adelskvinden Kristina Gyldenstjerne (1494-1559). En roman om storpolitik, kærlighed, begær, fødsler, forræderi og mord. Om en kvinde i centrum af magten, helt inde i kernen af de store historiske begivenheder, der finder sted i hendes levetid; om hendes kamp mod uretfærdighed og overmagt – og hendes ukuelige lyst til at leve på trods af alle tab.

Lørdag: 

Kl. 11.00: Tove Ditlevsen Walk. I bliver hentet på hotellet og fulgt rundt i Toves fodspor. Efter turen har I selv mulighed for at opdage hovedstaden. Lørdag aften er der fri leg. Vi anbefaler ENTEN/ELLER på Nørrebro Teater hvor kampen denne aften står mellem Tove Ditlevsen vs. Dan Turèll. Se mere på teatrets hjemmeside.

Søndag:

Kl. 9.00: Forfatterbrunch med bobler og oplæsning. Mød forfatter Eva Tind som fortæller om senest udgivelse:

KVINDEN DER SAMLEDE VERDEN er historien om en enestående og fantastisk videnskabskvindes forbundenhed med naturen og længsel efter at sætte spor i verdenshistorien. Om menneskelige ambitioner, familie, kærlighed, afkald og forsoning – af verden og mellem mennesker.

Kl. 11.00: Check-out 


Kontakt: 
Hotel Rye115: Tlf: 31 68 62 45, mail: info@rye115.com