34_truck
Hurtig levering 2-3 dage

Bogsnak

Få inspiration til gode læseoplevelser med børn, og læs om de kendte forfatteres egne bogminder og læsevaner.
Kristian Gintberg
Bogsnak

Kristian Gintberg

10-09-2021

Han griner af Strids tegninger, kunne godt tænke sig at besøge Mumi-dalen og elsker bøger skrevet af nørdede og interessante mennesker. Læs mere om forfatter og tv-vært Kristian Gintbergs forhold til børnebøger her.

Alberte Winding
Bogsnak

Alberte Winding

23-08-2021

Hun elskede at få læst højt som barn, har forsøgt at oversætte sine yndlings-bøger for barnebarnet og har en lille smule lyst til at adoptere Vitello. Læs om sangerinde og forfatter Alberte Windings forhold til børnebøger her.

 
Lars Daneskov
Bogsnak

Lars Daneskov

09-07-2021

Han kan bedre lide bøger end Netflix, fremhæver Pippi som en ikonisk figur og elsker, at børn stadig har fantasien i behold. Læs mere om Lars Daneskovs forfatterskab og bedste bogminder lige her.

Anne Sofie Hammer
Bogsnak

Anne Sofie Hammer

22-06-2021

Hun elsker at forsvinde ind i bøger, læser højt for sin hund og drømmer om at løbe rundt i bare tæer i skoven som Ronja Røverdatter. Læs mere om forfatteren bag VILLADS FRA VALBY-bøgerne.

Sara Ejersbo
Bogsnak

Sara Ejersbo

07-06-2021

Hun er vild med detektivserier, elsker at finde nye spændende børnebøger på biblioteket og kan alle Halfdan Rasmussens ABC-rim udenad. Læs mere om forfatter Sara Ejersbos yndlingsbøger lige her.

Lakserytteren
Bogsnak

Lakserytteren

19-04-2021

Han elsker monstre og magi og begyndte at læse selv, fordi han bare ville vide, hvad der skete i bøgerne om Harry Potter. Her kan du se, hvad youtuberen Lakserytteren allerbedst kan lide at læse. 

Maria Rørbæk
Bogsnak

Maria Rørbæk

26-03-2021

Hun græder stadig til BRØDRENE LØVEHJERTE, elsker, når der bliver leget med ordene og skrev sine egne godnathistorier til sine børn. Forfatteren Maria Rørbæk står blandt andet bag serien om DE HEMMELIGE YOUTUBERE, og lige her får du hendes bedste anbefalinger til børnebøger.

Kenneth Bøgh Andersen
Bogsnak

Kenneth Bøgh Andersen

09-03-2021

Han elsker fortællingen om Narnia, tester uhyggelige historier på sine børn og står tidligt op i weekenden for at læse. Mød forfatteren bag blandt andet Antboy og Den Store Djævlekrig, Kenneth Bøgh Andersen.

Rasmus Seebach
Bogsnak

Rasmus Seebach

16-02-2021

Han læser højt med lydeffekter og stemmer, elsker at nærstudere myldrebøgerne om Holger og ville ønske, han kunne være ven med Pippi Langstrømpe. Bliv klogere på Rasmus Seebachs læsevaner her.

Thomas Skov
Bogsnak

Thomas Skov

26-01-2021

Han elsker Pippi Langstrømpe, ville gerne leve en dag som Snøvsen og laver skøre stemmer, når han læser højt for sine to børn. Thomas Skov, der er tv- og radiovært, journalist og foredragsholder, fortæller om de bøger, der har formet ham og de bøger, der samler familien i dag. 

 
Viser 10 ud af 10