34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Det er fedt at lære om Greta Thunberg og Nadia Nadim

Elin har læst VI ÆNDRER VERDEN og er vild med, at man lærer en masse om seje børn og unge, der har gjort en forskel. Jeg hedder Elin, jeg er 10 år og går i 4. klasse. Jeg synger i kor og spiller fodbold, og så kan jeg godt lide at tegne og at drømme. Jeg drømmer om at få en kanin som kæledyr.

"Jeg synes, at VI ÆNDRER VERDEN er en rigtig god bog, fordi man lærer rigtig meget, og fordi der er rigtig mange spændende historier. Der er alle mulige fra Nadia Nadim til Greta Thunberg, og der er også nogle, jeg ikke kendte i forvejen. Det synes jeg, er rigtig fedt at læse om, og jeg er meget glad for bogen."

Man lærer rigtig meget af denne bog

 


Om VI ÆNDRER VERDEN:
Verden er fuld af helt almindelige børn og unge, som sætter sig selv på spil og gør helt almindelige seje ting. Med mod, stædighed og opfindsomhed kæmper de hårdt for at gøre verden et bedre sted. Mød 30 af verdens modigste børn, som har gjort en forskel for jorden, klimaet, dyr og mennesker. Boyan Slat bekæmper plastik i verdenshavene, Malala Yuosafzai kæmper for pigers ret til at få en uddannelse og Greta Thunberg er på en mission for at redde vores klima. Alle de spændende historier og mange flere ka du læse om i VI ÆNDRER VERDEN.