34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Adam på 6: Vi har aftalt at læse den hver jul

Adam og hans lillesøster har sammen med mor og mormor læst HISTORIEN OM NISSEN og Vida og katten, som skal have en vest af edderkoppespind. Læs her, hvad de synes om bogen. 

Jeg hedder Adam, og jeg er seks år og bor i Dragør sammen med min lillesøster, Yrsa. Jeg går på Dragør Skole, og i min fritid elsker jeg at spille fodbold, lege med mine venner og Yrsa, se dyreprogrammer i TV og bygge LEGO.

"Det aller-allerbedste er det med katten, der skal have en vest af edderkoppespind" 

Det handler bogen om
HISTOREN OM NISSEN er en virkelig spændende historie om Vida og hendes ven Nissen, som har 24 dage til at blive en rigtig nisse. Der er 24 kapitler, så man kan læse hver dag frem til jul. Herhjemme har min lillesøster og jeg fået læst højt hver dag, både af min mor og mormor. Vi synes, det bedste i bogen er det med de gode remser, som man lærer af Nissen, da de både er fjollede, men også ret mærkelige og flotte og så farfaren og papegøjen Paulus, som elsker øl. Derudover har vi kigget meget på billederne, som vi alle sammen synes er helt vildt fine, magiske og sådan nogle, som skaber flere billeder i hovedet, når man hører historien.

Det aller-allerbedste i bogen er det med katten, som skal have en vest af edderkoppespind, det med Vidas storebrors rokketand og da Vida møder en ræv i skoven… Men det skal man nok læse i HISTORIEN OM NISSEN for helt at forstå. Herhjemme har vi aftalt at læse den hver jul – og det glæder vi os til.