34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

"Dinosaurer er de sejeste dyr"

Victor på 4 år har læst DRENGEN MED FORNEMMELSE FOR DINOSAURER hele to gange i træk. Han var især vild med, hvor seje alle de forskellige dino-arter var, og det var fedt at kigge på de flotte billeder af slimede øjne og skarpe tænder.

Victor-anbefaler-drengen-med-fornemmelse-for-dinosaurer

Jeg hedder Victor og er 4 år gammel. Mine bedste venner hedder Mailow og Rosa. Jeg synes, det er lidt sejt, at jeg er i børne-panelet! Jeg kan godt lide eventyr, og jeg elsker dinosaurusser - den sejeste er T-rex, som bare er vildt farlig! Jeg kan også godt lide at snakke om rummet, fordi månen, solen og planeterne er langt, langt, langt væk, selvom vi kan se dem.

Det sejeste var T-rexerne og elasmosaurussen!

DRENGEN MED FORNEMMELSE FOR DINOSAURER handler om drengen Mikkel, der ikke helt tror på, at dinosaurerne virkelig er uddøde. Han sætter sig derfor for at følge efter fortidsdyret i den vestjyske natur. Victor synes, ligesom Mikkel, at dinosaurerne er helt vildt fascinerende, men han ved altså godt, at de ikke findes mere.

"Det sejeste var T-rexerne og elasmosaurussen. Jeg tror, velociraptorerne gerne vil spise drengen, og spinosaurussen er mega sej! Det var spændende, da han gik i skoven med stegosaurussen, og jeg synes, babyflyve-øglen på stranden var sød. Jeg kan bedst lide at se på billederne. Det var lidt skørt, at Mikkel gik rundt med dinosaurusserne, fordi de jo ikke findes i virkeligheden eller i bogen, kun i vores fantasi og for meget, meget lang tid siden. De lever aldrig nogensinde mere for evigt. Det var en god bog, fordi der var billeder af slimede øjne og skarpe tænder."