34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Vi råber ”BONJOUR” i kor

Tvillingerne Alberte og Olivia har læst den franske klassiker DEN STORE BOG OM DEN GLADE LØVE sammen med deres mor og talt om, at det er godt at have en god ven.

”Jeg hedder Alberte, jeg er 4 år og bor sammen med min tvillingesøster Olivia, vores storebror Sebastian og vores mor og far i et rødt hus i Værløse. Mig og Olivia ønsker os et rigtig levende kæledyr, for vi har kun små dyr som tissemyrer. Nogle gange kommer der et pindsvin forbi i vores have. Vi har sat en lille skål med vand, så pindsvinet kan drikke af det, hvis det er tørstigt. Hver aften må vi vælge en godnathistorie hver. Det er rigtig hyggeligt at sidde på sofaen sammen og putte, inden vi skal op og sove i vores seng. Vi har en meget lang seng, hvor vi kan sove med fødderne mod hinanden.”

Jeg kan bedst lide Francois, for han er en rigtig god ven. 

Bonjour, glade løve!" råber vi sammen med folkene i den lille franske by, når de ser Den Glade Løve. Men så sker der noget mærkeligt, da løven selv går ud i byen. Alle folkene løber væk og Monsieur Dupont besvimer endda! Men hvordan mon vi selv ville gøre, hvis der kom en løve gående på gaden? uha, vi ville nok også blive lidt bange. Heldigvis kommer Francois og hjælper Den Glade Løve tilbage til ZOO igen. Francois er en rigtig god ven.