34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Jeg vil også finde dyr på stranden

Hannibal følger med på skærmen, når Bluey og hendes familie finder på de mest fantastiske lege. Derfor er han også vildt begejstret for, at Bluey nu findes i bogformat.

Hannibal er 3 år. Han bor i Valby med sin far, mor og storebror Buster på 10 år. Han er for nylig startet i børnehave og elsker at lege med superhelte og LEGO. Han er også lidt af en tingfinder – både sten, pinde og snore er på listen over samlinger han har i skuret, og så er han stor fan af Bluey.

Bluey er taget til stranden med sin familie, hvor hun møder en masse sjove dyr og finder en flot konkylie. Bluey og hendes søster Bingo er gode til at lege sammen, og det synes 3-årige Hannibal er dejligt. Han elsker selv at lege med sin storebror på stranden og synes også, det er sjovt at samle ting og at bade. ”Min storebror hjælper med at bygge kæmpe sandslotte, som jeg finder flotte sten og sager til, og jeg håber også at møde sjove dyr ved vandet, ligesom Bluey – helst en musling der tisser! Hihi”.
Hannibal har set afsnittet om Bluey på stranden på Ramasjang, og har læst bogen om Bluey og hendes familie på stranden MANGE gange. Den er nemlig ”MEGA GOD!” Heldigvis er der flere bøger om Bluey på vej - det glæder Hannibal sig til. 

Bluey er sej, når hun prikker til en vandmand 

Se flere anbefalinger