34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

En fantasifuld og lidt mærkelig dreng

Theo har læst ALFONS OG HANS HEM­MELIGE VERDEN og er meget fascineret af Alfons' opfindsomhed og af hvordan, han bl.a. bygger en helikopter.

Jeg bygger også tit ting

De tre fortællinger i ALFONS OG HANS HEM­MELIGE VERDEN sætter fokus på fantasien. Vi møder både Alfons’ usynlige ven Svipper og et gyseligt Ækel-Monster. Alfons opfinder fantasiver­denen Ømanien, da han ikke har noget legetøj at lege med, og han bygger både voldgrave, diamantslotte og en helikopter. Theo kan godt genkende lidt af sig selv i Alfons:

"Alfons Åberg er en sjov og lidt mærkelig dreng. Jeg kan godt lide, når han bruger sin fantasi og finder på sjove lege, når han keder sig, som i den historie, hvor han bygger helikopteren. Det er ligesom mig. Jeg bygger også tit ting."

 


Om ALFONS OG HANS HEMMELIGE VERDEN:
De skønne historier om Alfons Åberg er fulde af ro og finurlighed, og i denne samling om Alfons og hans hemmelige verden er der sat fokus på fantasien i tre forskellige historier.

Vi møder Alfons’ hemmelige ven, Svipper, som har sin egen plads ved spisebordet, og som far nogle gange glemmer at dække op til. Og vi hører om den fantasiverden – Ømanien – som Alfons og Viktor opfinder på stuegulvet en dag, da alt legetøjet er blevet forårsrengjort og ryddet af vejen og ikke må leges med. Og endelig kommer vi med Alfons på babysittertjans, hvor Svipper vil have en uhyggelig godnathistorie – og det kan I tro, at han får.

Alfons Åberg er et helt særligt bekendtskab, som du bestemt ikke må snyde dit barn for. Værsgo og læs, og rejs med ind i Alfons’ fantasi. Læs alle tre historier i ALFONS OG HANS HEMMELIGE VERDEN.