Velkommen i Gyldendals Bogklub - tilmeld dig gratis og få din første bog til 49 kr. 

Drengen fra Napoli
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Drengen fra Napoli

Napoli 1946. Syvårige Amerigo hutler sig igennem tilværelsen sammen med sin mor i et af Napolis fattigste kvarterer. Hans bror er død, hans far er måske rejst til Amerika. Væk er han i hvert fald, og Amerigo hjælper sin mor med at få hverdagen til at hænge sammen. Han samler gamle klude, som han vasker og sælger, han fanger rotter, klipper halerne af dem og farver dem med skosværte for at sælge dem som marsvin. Han gør hvad han kan.

Men så en dag bliver den intetanende Amerigo sat på et tog sammen med en masse andre børn. Toget skal fragte ham til Bologna, hvor han skal være vinteren over, men det er der ingen, der forklarer ham, og blandt børnene på toget går der vilde rygter om, hvilken skæbne der venter dem.

I Norditalien bliver Amerigo en del af en kærlig og varm familie, der støtter ham i hans særlige musikalske talent. Da vinteren er omme, er hans liv ændret for altid og forbindelsen til det gamle liv brudt. 40 år senere vender Amerigo, der nu er blevet en berømt musiker, tilbage til Napoli for at begrave sin mor og finde svar på de spørgsmål, han har båret rundt på siden barndommen.

Drengen fra Napoli er en hjertevarm fortælling, der bliver i læseren længe efter læsningen, ikke mindst takket være bogens syvårige fortæller, som giver stemme til de tusindvis af børn, der blev sendt tværs over den italienske halvø efter krigen. I Norditalien fik børnene mulighed for et bedre liv, men adskillelsen havde også store menneskelige konsekvenser.

Udvalgt af redaktører i Gyldendals Bogklub som Månedens bog i august 2020.
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 199,95

Månedens bog

Hver måned udvælger din redaktør den bedste nyhed i klubben, som passer præcis til dig. Du kan altid afbestille, hvis Månedens bog ikke er noget for dig.

5% i bonus

Du optjener 5% i bonus af alle køb i bogklubben efter 12 mdr. Bonuskronerne er rigtige penge, som du kan bruge til at betale for bøger og andre varer i shoppen.

Medlemspriser

Som medlem får du særlige priser på bøger – det kalder vi KLUBPRISER. Derudover får du løbende andre gode tilbud og spotpriser.

Smart service

Du får billig fragt på alle køb, hurtig levering, gratis bytteservice samt fri retur via DAO.

Anbefalinger & inspiration

Hør hvad vores forfattere og redaktører anbefaler af læseoplevelser.
GBK magasin 46

Gratis bogmagasin

Hver måned får du ganske gratis Danmarks eneste bogmagasin med posten. Fuld af interviews, nyheder og inspiration til din næste læseoplevelse. Rigtig god fornøjelse!

Det siger vores kunder på Trustpilot