34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Dåbsgaver

Skal du til barnedåb og mangler inspiration til den lilles gave? Bliv inspireret af vores udvalg, hvor bøger er i fokus - du finder alt fra klassiske fortællinger og pegebøger til rim & remser.

Klassikere for børn

Papbøger til de mindste

Brødrene Løvehjerte 

Brødrene Løvehjerte 

Tvebak og Jonatan er brødre, og lige så stærk og smuk og modig, Jonatan er, lige så lille og svag og bange er Tvebak. For Tvebak skal snart dø. Og det er det, der sætter hele eventyret i gang. For efter døden kommer man til det eventyrlige land Nangijala hinsides stjernerne. Som Jonatan fortæller: "I Nangijala har man lov at være med i eventyr fra morgen til aften og natten med. For det er i Nangijala, at alle eventyr sker."

Brødrene Løvehjerte er skrevet i en lavmælt mundtlig fortælletone, og den er let at læse op, men svær at lægge fra sig.
Klubpris179,95 kr.

Leg & læring

Pegebøger

Familieliv

Gyldendals musiksangbog - med lydpanel

Gyldendals musiksangbog - med lydpanel

Indbundet
GYLDENDALS MUSIKSANGBOG med lydpanel indeholder hele 47 nye sange og gamle sange, sanglege og sjove sange. Der er sange om at vågne og glæde sig til dagen og sange om at falde til ro og sige godnat, sange om at tage ud i det blå, dyresange, julesange og vrøvlesange.

Bag i bogen finder I også 10 julesange. Til hver sang er en dejlig illustration af Birgitte Ahlmann, som sætter fantasien i gang hos de små, mens I synger. Det helt særlige ved denne sangbog er, at den har et lydpanel, der afspiller melodien, så I kan lære de sange, I ikke kender, eller som I ikke lige kan huske.

Fra 0 år.

Udvalgt af redaktøren i Gyldendals Børnebogklub 0-2 år som Månedens bog i juni 2021.
Klubpris229,95 kr.