34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt kun 29,95 kr.

Bryllup

At finde den perfekte gave til brudeparret kan være en udfordring. Her er der samlet lidt input til den helt rigtige bryllupsgave - smuk keramik til det nye fælleshjem, rejsebøger til deres næste eventyr, gastronomisk inspiration og meget mere.

Klassiske fortællinger

Til bordet fra Bornholms Keramikfabrik

Fra shoppen

Aamanns grønne køkken

Aamanns grønne køkken

Adam Aamann er kendt for sin sublime mad. I denne bog deler han ud af sine mange vegetariske opskrifter, som er blevet til i hans eget hverdagskøkken.

Adam er blevet vild med at dyrke sine egne grøntsager, og i takt med at familien er blevet mere eller mindre selvforsynende i grønt, har det givet god mening at droppe kødet flere gange om ugen. Han har desuden tre døtre i teenagealderen, og der er tit venner på besøg, som spiser med. De unge har alle stort fokus på maden, og flere af dem spiser udelukkende vegetarisk.

Udvalgt af redaktører i bogklubben Sundt Liv som Månedens bog i august 2020.
Klubpris249,95 kr.

Til den madglade

Til haveentusiasten

Kærlighed

Kærlighed

TV-jounalisten Anders Agger og fotografen Mingo har samlet 20 kraftfulde fortællinger om at elske og blive elsket, og om alt det, vi gør ved hinanden i kærlighedens navn. En stor reportagebog fuld af fascinerende fotografier og tænksomme, overraskende, rørende kærlighedshistorier - fortalt af såvel kendte som ukendte danskere.

"Vi bliver løftet af den, tævet af den, reddet af den, vi dør endda af den". Sådan skriver Anders Agger i forordet til bogen KÆRLIGHED. Sammen med fotografen Mingo har den kendte tv-vært rejst land og rige rundt for at undersøge, hvorfor en sitrende muskel i brystkassen igen og igen slår benene væk under os. Med hver sin personlige kærlighedshistorie i bagagen har de kørt rundt og indsamlet fortællinger fra både kendte og helt ukendte danskere – og kan konstatere, at de smukkeste og mest dramatiske kærlighedshistorier finder man ikke i fiktionens verden, men blandt levende mennesker i alle aldre.

Fra forfatter og tidligere supermodel Renée Toft Simonsen i Århus til landmændene Vita og Hans lidt uden for Skjern. Fra Stig Møller, tidligere guitarist i hippiebandet Steppeulvene, til Signe Bjerregaard Rye, der netop var blevet kæreste med fotografen Daniel Rye, da han blev kidnappet af islamiske fundamentalister i Syrien. Fra Pernille Andersen, der mødte sin mand på grund af en fortalelse, til Mikkel Frederiksen, der med bankende hjerte sneg en seddel ned i tasken til en fuldkommen fremmed kvinde, der sad overfor ham i et tog – og som i dag har to børn sammen med hende. Og fra Anders Jørgen Dolleris i Hvide Sande, der efter 56 års samliv har begravet sin mand Donald, til Lars Bødker i Hjortshøj, der har mistet den kvinde, som han forelskede sig hovedkulds i under en færgefart og måtte kæmpe tålmodigt for et liv sammen med, da hun allerede levede sammen en anden. Nu, tre børn og en flok børnebørn senere, tøver han fortsat med at rydde hendes klædeskab.

KÆRLIGHED er et helhjertet forsøg på at indkredse kærlighedens uforudsigelige væsen i både ord og billeder. Båret af Anders Aggers nysgerrige og underfundige fortællerstemme og evne til at nå ind til kernen i en samtale, i et menneskeliv. Og af Mingos store, stemningsmættede fotografier, der gør bogen til et visuelt pragtværk. En inspirerende kærlighedshyldest – og årets smukkeste julegave til en, der står dit hjerte nær.
Klubpris249,95 kr.

Ud i naturen

Til spilelskeren

Til romanslugeren

Gaven til historieelskeren