34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Bryllup

 
At finde den perfekte gave til brudeparret kan være en udfordring. Her er der samlet lidt input til den helt rigtige bryllupsgave - smuk keramik til det nye fælleshjem, rejsebøger til deres næste eventyr, gastronomisk inspiration og meget mere.

Klassiske fortællinger

Til bordet fra Bornholms Keramikfabrik

Plakater

Frøken Jensens Kogebog (ny musselmalet)

Frøken Jensens Kogebog (ny musselmalet)

FRØKEN JENSENS KOGEBOG er og bliver den ultimative grundkogebog og en uundværlig del af køkkenet i mange danske hjem. Den udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre. Kogebogen blev omgående en succes og er i dag den mest solgte kogebog nogensinde i Danmark. FRØKEN JENSENS KOGEBOG garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest. Opskrifterne er stensikre, velgennemprøvede og lette at følge. Der er styr på råvarer, sæsoner, traditioner, ernæring og husholdningsbudget. Og der er over 1.000 opskrifter at vælge imellem. Kogebogen er revideret, så den klassiske danske mad også passer til den moderne families madvaner, ligesom mere moderne retter og grundopskrifter er blevet tilføjet.
Klubpris199,95 kr.

Til den madglade

Til haveentusiasten

Ud i naturen

Vandrelyst

Vandrelyst

Ritt Bjerregaard og Christine Antorini har skrevet en anderledes vandrebog med masser af gode tips og spændende ruter i Danmark.

Lige meget om du er en erfaren vandrer eller først for nylig er blevet bidt af at snøre støvlerne og opleve den danske natur på gåben, kan du finde inspiration og idéer til vandreruter i Ritt Bjerregaard og Christine Antorinis VANDRELYST. De to politikere holder dig med godt selskab på 15 vandreture langs nedlagte jernbanespor ved Faaborg, på Bornholms klipper og på toppen af digerne ved Vadehavet. Undervejs går de også på byvandring i Aarhus og København. På hver tur har de inviteret en lokal "vært" med, der giver gode tips til lokalområdet, fx læge Bente Klarlund, strikkedronning Marianne Isager og forfatter Elsebeth Egholm. 

De 15 ruter er mellem 8 og 22 kilometer lange og planlagt, så de kan klares på én dag, men flere af dem kan nemt kombineres, hvis du gerne vil af sted flere dage. Der er udførlige kort og ruteforklaringer og masser af spændende viden om det, I ser undervejs på ruterne.
Klubpris199,95 kr.

Til spilelskeren

Til romanslugeren

Gaven til historieelskeren