34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Sisse Tvegaard Andersen, redaktør, Børnebogklubberne, Pædagogisk Bogklub

 

Bøger er magiske. Nogle bøger gør mig klogere og giver mig nye idéer. Andre giver mig ro i hovedet, når tankerne myldrer. Nogle bøger får mig til at grine, andre til at græde. Langt de fleste tager mig med til steder, perioder og personer, jeg ellers aldrig ville have lært at kende.  

Sisse Bøger er en pause fra hverdagen, men samtidig en fasttømret del af min hverdag. Jeg læser for mine børn, når vi skal hygge uden skærme, jeg har altid en bog med i seng, inden jeg skal sove, og jeg diskuterer bøger, når jeg mødes med mine veninder. 

I min bogreol – som i øvrigt er sorteret efter farve - står der alt fra YA-serier over afrikanske romaner og dansk socialrealisme til guitaristen Slash’ selvbiografi.

Og så er der børnebøgerne, som har en stor plads i mit hjerte. Tegneserierne, som jeg har arvet fra min far. Kogebøgerne, som inspirerer mig til nye eksperimenter i køkkenet. Og alle de andre bøger, som har fundet vej til mit hjem gennem årene. Jep, jeg elsker bøger, og det allerbedste ved at være redaktør i Gyldendals Bogklubber er, at jeg får lov til at give læselysten og kærligheden til bøger videre til andre.