34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Anita Egelund Sandvad, redaktør i Krimi & Spænding, Historie og Flamingo

Da jeg startede med at arbejde i Gyldendals Bogklubber, var det lidt som at blive lukket ind i Aladdins hule: Det var et rum, der åbnede sig og åbenbarede et væld af bøger, som det rent faktisk var mit job at læse og vurdere. Når man er bogelsker, så er det et drømmejob. 

At læse bøger er dog kun en del af det at arbejde med bogklub. Det mindst lige så vigtige er alle de mennesker, ja, læsere, som vælger at være med i klubben og blive inspireret og beriget. Anita Egelund  
For mig har bogklub altid været en positiv idé og tanke: At vi sammen dyrker et fællesskab omkring læsning og kærlighed til bøger, og ikke mindst, at vi er sammen om den samme bog, når vi vælger månedens bog. Jeg tænker på det som en slags andelsbevægelse, fordi bogklubben er med til at sikre, at bogen kan købes til klubpris, som typisk er lavere end prisen hos en gængs boghandler, simpelthen fordi vi køber sammen på samme tid.

Det bedste ved at læse bøger er for mig, at hver bog har sin egen verden. Om det så er den nyeste, hårrejsende krimi, en medrivende og saglig historiebog eller en hjertevarmende, superromantisk fortælling, så glemmer jeg for en stund mig selv og bliver ét med noget andet, noget større, og noget, jeg kan dele med andre læsere.

Så næste gang du modtager en pakke med læsning fra bogklubben, så send også en tanke til alle de andre i fællesskabet, som har gjort det muligt at lave en attraktiv bogklub. Uden læsere, ingen bøger.