34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Gratis fragt

Anita Egelund Sandvad, redaktør, Pædagogisk Bogklub

Anita Egelund

Hvordan kan vi udefra påvirke et menneske til at tænke og handle frit og dermed ikke lade sig påvirke udefra? Det paradoksale spørgsmål har jeg altid i baghovedet, når jeg udvælger bøger til Pædagogisk Bogklub. Jeg udvælger ofte praksisbøger, der anviser konkrete måder at bruge teorien på, og så er jeg altid glad for godt formidlet neuropædagogik. 

Som medlem af Pædagogisk Bogklub får I det bedste, vigtigste og mest brugbare. Hver måned udvælger jeg som redaktør bøger om pædagogik og psykologi – fra de klassiske teoribøger til de helt jordnære praksisbøger.

Her får du et udvalg af de bedste bøger om pædagogik, psykologi og læring 

Her i klubben er I også en del af et fagligt fællesskab, hvor I kan tale om og dele ny og relevant viden med jeres kolleger. I får inspiration til aktiviteter som for eksempel yoga og naturoplevelser, ligesom klubben kan fungere som et vigtigt supplement til pensumlister og uddannelse. 

For Pædagogisk Bogklub er også til dig, der rent professionelt har pædagogikken tæt inde på livet. Her får du et udvalg af de bedste, vigtigste og mest brugbare bøger om pædagogik, psykologi og læring, der fortsætter med at styrke din faglighed gennem hele dit arbejdsliv.