Camilla Frank, redaktionschef, Gyldendals Bogklubber

Lige nu læser jeg…

på side 11 i Ronan Farrow’s CATCH AND KILL. Jeg forestiller mig, at den grundige dokumentariske beretning skal give mig mere baggrund for at forstå, hvor og hvordan begrebet #MeToo opstod, og blev en bevægelse. Det er som om, bogen – der tager udgangspunkt i, hvordan den amerikanske filmproducer Harvey Weinstein blev afsløret i at behandle sine (kvindelige) ansatte – bliver mere og mere aktuel. At den også virker til at være både godt og særdeles medrivende bygget op – og handler om en mediebranche, som jeg selv har været en del af i snart 20 år – indikerer, at jeg skal rydde de næste aftener til CATCH AND KILL.

Når jeg ikke skal bruge min (fri)tid på at læse, skal jeg … 
meget gerne befinde mig på et spinningshold, i en TRX-sal eller på min (nyeste) yndlingsløberute, som jeg ’opdagede’ og derefter dyrkede rimeligt intenst under en Corona-hjemsendelse i marts. Jeg elsker at løbe, og det er en perfekt måde at (gen)opdage byer, landskaber og nye sider af mig selv. Jeg har planer om, at bruge mit nye Chapter- medlemskab til at starte lytning af bøger op undervejs.

Jeg bruger bøger til … 
at forsvinde fra gulvvask, maskinvask, opvask og ikke mindst børn. Fantastisk opfindelse, bøger. 

Udover bøger læser jeg...
alt, hvad der kan indtages digitalt. Min mobil føles som en naturlig forlængelse af min hånd, og på den arbejder jeg ambitiøst på en 24/7 opdatering på alt fra Instagram til Linked In, TikTok, YouTube og mine yndlings websites der i øvrigt tæller forbløffende få nyhedsmedier, og placerer Bogklubbens streaming af Forfattermorgen højt på listen.