Julehygge

Læsning er mere end bøger. Find alt til dit bankende boghjerte her

Gaver - til dig selv og andre
JunaSengetøj_Gult

Sengetøj

Det blødeste sengetøj fra Juna

Put dig ned med en god bog i dette smukke sengetøj fra JUNA – hvis du da ellers kan holde dig vågen. Genkendelsens glæde er inspirationen til det populære Bæk & Bølge-serie i 100% økologisk bomuld.

Nyhed: Notesbøger

Surrealisme puslespil

Syret puslespil

"The dream of SURREALISM"

Nyd en syret stund hvor du glemmer tid og sted, i selskab med dette 1000 brikkers puslespil. Gå på opdagelse mellem kunstnerne, digterne og museerne, der vendte kunstverdenen på hovedet, og skubbede den nye syrede steder hen. Følg Salvador Dalís overskæg videre ind i René Magrittes verden, hvor en pibe ikke er en pibe, se Sigmund Freud danse en tango med et skelet og hummere der snakker i telefonen.

God fornøjelse.

Ø-kopper og skåle fra Bornholms Keramikfabrik

Gyldendal Bogdagbog

Gyldendal Bogdagbog

Hardback
Ligesom vi foreviger små som store oplevelser i livets andre henseender, fortjener vores litterære rejse også at blive det. Vi har udviklet en BogDagBog hvor du kan skrive, skitsere og samle dine læseoplevelser på en smuk og berigende måde.

Lad dine tanker flyde ud gennem pennen, og sæt ord på dét der lige netop rammer dig, når du læser. Rigtig god læselyst.
Klubpris149,95 kr.

Mød Mimbo Jimbo

Børn & spil

Mimbo Jimbo

Mimbo Jimbo

Legetøj
Jakob Martin Strids lille, opfindsomme, blå elefant, Mimbo Jimbo, fra Strids fantasifulde bøger findes nu som en sød og blød bamse lige til at putte med, når barnet skal sove. Eller kramme når I læser højt af bøgerne om Mimbo Jimbo.

Fra 0 år
Klubpris179,95 kr.

Net & krus

Plaid_JUNA

Smuk plaid når du skal læse

Plaid fra JUNA

Den smukke og enkle plaid i bomuld fra JUNA sikrer dig ægte bog-sofahygge. Plaiden er designet i multifarvet vaffelvævning, der giver dig et blødt og lækkert tæppe med et moderne og enormt hyggeligt udtryk.

Plaiden kan bruges hele året rundt men er særligt suveræn til i det kolde efterår og i løbet af vinteren, hvor det er rart med en dejlig plaid, der kan holde dig varm mens du læser.

Til Dig & Boligen

Engle Hjælp

Engle Hjælp

Engle Hjælp er kanaliseret vejledning fra engle, som har et ønske om at hjælpe dig med livet og de udfordringer, dilemmaer og beslutninger, du måtte stå med. Når du tænker på og sender et spørgsmål ud eller blot åbner dig for hjælp, vil du tiltrække netop den engels vejledning, du har brug for, og dermed det kort og det budskab, der kan hjælpe dig i din situation.

Engle Hjælp består af 52 runde kort med tre udsagn på hvert kort, fx Giv slip – Ingen bekymring er det værd – Livet viser vejen. Når du trækker et kort, læser du fra ’kl. 1’ og rundt med urets retning. Din vejledning fra kortene vil derfor have forskelligt fokus og dermed forskellig betydning for dig, alt efter hvilket udsagn du læser først. Det betyder, at du med de 52 kort reelt får 156 svarmuligheder. Englekortene ligger i en fin aluminiums-æske, og der medfølger også et lille 4-siders hæfte med beskrivelse af, hvordan du bruger kortene.

Så bed englene om hjælp, træk et kort og bliv guidet af kortenes enkle og klare budskaber.
Klubpris149,95 kr.

Spiritualitet