Et hav af minder

Lev dig ind i Fiona Valpys kærlighedsfortælling som foregår på den idylliske ø Île de Ré i Frankrig i 1938. ET HAV AF MINDER er en bevægende hisorie om erindringens styrke og den store kærlighed, kampen mellem fornuft og følelser og modet til at gribe livets muligheder. 

Bliv klogere på bogen i Ugens Bog med vært Kristoffer Zøllner og vores to læseglade gæster, skuespiller Lise-Lotte Lohmann og direktør i Gyldendals Bogklub Christina Østerby.

Ugens Bog: Et hav af minder

Et hav af minder

Et hav af minder

Frankrig, 1938. Da 17-årige Ella sendes af sted på sommerferie til den idylliske ø Île de Ré, ændres hendes liv for altid. Med den karismatiske Christophe oplever hun sin første kærlighed. Men da 2. Verdenskrig bryder ud, tvinges hun tilbage til Skotland for at deltage i krigsindsatsen.

Årene går, og kærligheden bliver til minder. Vil hun nogensinde vende tilbage til sin ungdoms magiske ø og se Christophe igen? Og er det nu også det, hun inderst inde ønsker?

Et hav af minder er en bevægende fortælling om erindringens styrke og den store kærlighed, kampen mellem fornuft og følelser og modet til at gribe livets muligheder.

Udvalgt af redaktører i bogklubben Flamingo som Månedens bog i september 2020.
Klubpris189,95 kr.